ПЪРВОТО ON-LINE РАЖДАНЕ - СЕКЦИО В БЪЛГАРИЯ

54 коментара4/5

 


Както вече писахме на 15 август Деси роди момиченце (Ирина - 3,300 кг, 48см) чрез планово секцио с епидурална упойка.В Розали имате уникалната възможност да видите филмчета с основните моменти от раждането на малката Ирина – преди, по-време на и след операцията, първия плач, срещата с майката и таткото.

За решението си да даде публичност на това толкова лично събитие Деси сподели следното:

”Раждането е нещо нормално. Случва се на повечето жени. То е нещо наистина вълнуващ и незабравим момент от живота ни. Често обаче неговото очакване е изпълнено със страх и съмнения. Направих съпричастни читателките на Розали към всички премеждия по време на моята бременност.

Логично е да споделя и най-очаквания момент – появата на моето бебе. Когато знаем какво ни очаква много по-добре можем да се подготвим. Нашите фантазии, продиктувани от неизвестността, често ни създават драматични представи, особено за раждането чрез секцио.

С филмчетата от раждането на моето дете аз искам покажа на всички жени, които по стечение на обстоятелствата не могат да родят по естествен път, че професионалният екип, доброто планиране и спокойствието са наистина важните неща, върху които трябва да се фокусират. Съвременната медицина прави нещата днес много по-лесни и сигурни. Убедете се сами!”

Вижте видеото на първото ON-LINE РАЖДАНЕ

 

 

54 коментарaДобави коментар »

мими

От мими29.11.2011, 00:46 ч.

здравейте,честита рожбичка :) да е жива и здрава а на мамчето-браво за героизма.аз родих първата си дъщеричка секцио заради очите ми-при риск да загубя напълно зрението си при нормално раждане..съвсем скоро очаквам...

Виж всички коментари за "ПЪРВОТО ON-LINE РАЖДАНЕ - СЕКЦИО В БЪЛГАРИЯ".

Още от "Дневникът на една майка"

Сутиенът за бременни или кой измисли тази страстоубийка? (втори месец)

Сутиенът за бременни или кой измисли тази страстоубийка? (втори месец)

Честито, имате нови гърди! Те са големи, заоблени и видими от всички.

Близо до бебето

Близо до бебето

За привързаното родителство и две интересни майки

Работа от вкъщи с бебе

Работа от вкъщи с бебе

Бебето и работата могат да се съчетаят.