VINCENT, ANGEL BABY и CROCS под един покрив в The Mall

0 коментара5/5

Шведската марка за обувчици VINCENT, ANGEL BABY и CROCS много скоро ще имат общ дом, който ще се казва FIRST STEPS!

Първият магазин от новата верига отворя врати средата на юни в The Mall, партер.

VINCENT, ANGEL BABY и CROCS  ще имат общ дом в The MallVINCENT e предпочитана марка от звезди като Брук Шилдс, Гуинет Полтроу и Джулия Робъртс, създава продукти с най-високо качество, но на достъпни цени. Ориентирани са преди всичко към изчистения дизайн и удобството и са пример на подражание за много производители на детски обувки.

Българска марка, създадена с много любов – това е Angel Baby. Започва историята си с бутикова серия спално бебешко бельо и дрешки на пазара в САЩ. Там продуктите на Angel Baby и до днес се продават на места като най-известния бутик в Холивуд, сред чиито клиенти са Дженифър Лопес, Анджелина Джоли, Доналд Тръмп, Бритни Спиърс, Мила Йовович и други, както и в едни от най-големите детски и онлайн магазини. Ще останете изключително изненадани от качеството на продуктите и достъпните им за всички цени! Всеки Angel Baby продукт и всеки негов детайл се правят с огромно внимание и ентусиазъм. Дизайна е семпъл и изчистен, материали и качество са от най-висок клас, на които родителите могат да се доверят.

Марката Crocks е символ на иновативност, забавление и удобство за хората, които очакват обувките им да прилягат както на тяхната индивидуалност и начин на живот, така и на техните крака. Основани през 2002, Crocs представят иновативни обувки, изработени от революционния материал Croslite™, чиято технология ги прави уникални. С Crocs краката ви ще се чувстват еднакво удобно и на сушата, и във водата. Именно заради това компанията е наречена на най-голямото земноводно животно, крокодила. Марката много бързо става любима на хора от цял свят и до днес е продала над 100млн. чифта обувки.

18.06.2012/rozali.com


Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "VINCENT, ANGEL BABY и CROCS под един покрив в The Mall".

Още от "Мама и татко"

Лесни ли са „лесните кредити”?

Лесни ли са „лесните кредити”?

Бърз кредит, кредит срещу лична карта, кредит без доказване на доход

Подценяваните таланти, които притежава всяка майка

Подценяваните таланти, които притежава всяка майка

Често майчинството, с целия комплект от задължения и задачи, които включва , е приемано като даденост. Разбира се, жените не искат да им се възхищават за всяка сменена пелена, но все пак желаят усилията им да бъдат забелязвани и оценявани. Представете си само какво би било, ако майките няма тези таланти:

Щастливо майчинство - 15 неща, които прави всяка майка

Щастливо майчинство - 15 неща, които прави всяка майка

Въпреки безсънните нощи, кавгите и трудностите при отглеждането на едно дете, за всяка майка то е безценен дар, който тя обича безусловно. За да покажем специалната връзка между майка и дете, направихме списък с нещата, които вярваме, всяка майка с усмивка ще признае, че правила поне веднъж: