ПЪРВОТО ON-LINE РАЖДАНЕ - СЕКЦИО В БЪЛГАРИЯ

54 коментара4/5

 


Както вече писахме на 15 август Деси роди момиченце (Ирина - 3,300 кг, 48см) чрез планово секцио с епидурална упойка.В Розали имате уникалната възможност да видите филмчета с основните моменти от раждането на малката Ирина – преди, по-време на и след операцията, първия плач, срещата с майката и таткото.

За решението си да даде публичност на това толкова лично събитие Деси сподели следното:

”Раждането е нещо нормално. Случва се на повечето жени. То е нещо наистина вълнуващ и незабравим момент от живота ни. Често обаче неговото очакване е изпълнено със страх и съмнения. Направих съпричастни читателките на Розали към всички премеждия по време на моята бременност.

Логично е да споделя и най-очаквания момент – появата на моето бебе. Когато знаем какво ни очаква много по-добре можем да се подготвим. Нашите фантазии, продиктувани от неизвестността, често ни създават драматични представи, особено за раждането чрез секцио.

С филмчетата от раждането на моето дете аз искам покажа на всички жени, които по стечение на обстоятелствата не могат да родят по естествен път, че професионалният екип, доброто планиране и спокойствието са наистина важните неща, върху които трябва да се фокусират. Съвременната медицина прави нещата днес много по-лесни и сигурни. Убедете се сами!”

Вижте видеото на първото ON-LINE РАЖДАНЕ

 

 

54 коментарaДобави коментар »

мими

От мими29.11.2011, 00:46 ч.

здравейте,честита рожбичка :) да е жива и здрава а на мамчето-браво за героизма.аз родих първата си дъщеричка секцио заради очите ми-при риск да загубя напълно зрението си при нормално раждане..съвсем скоро очаквам...

Виж всички коментари за "ПЪРВОТО ON-LINE РАЖДАНЕ - СЕКЦИО В БЪЛГАРИЯ".

Още от "Дневникът на една майка"

Гастроезофагеален рефлукс /ГЕР/

Гастроезофагеален рефлукс /ГЕР/

Повръщане, рефлукс и ГЕР

Втори месец на бебе Ирина

Втори месец на бебе Ирина

Втората ни среща с д-р Масларска е, за да научим повече за развитието на бебетата през втория месец от живота им