7 звездни майки споделят какво е да си самотен родител

0 коментара0/5

Ето как изглежда самотното майчинство през погледа на звездите.

7 звездни майки споделят какво е да си самотен родител

Кейт Хъдсън

Актрисата е самотна майка на две деца и споделя, че в някои дни се чувства така сякаш е длъжна да спечели наградата за най-добра майка, в други върши странни неща без ясна цел. А има и дни, в които буквално иска да се скрие от децата си, покривайки се в далечните ъгли на дома си.

Сандра Бълок

Актрисата е майка на две осиновени деца. Тя споделя, че единственият мъж в живота й е синът й, и вероятно така ще бъде доста време. "Лягам си вечер в костюм с украска на гепард просто защото това кара децата ми да се смеят. Скрила съм секси бельото си под ключ. А сутрин се събуждам с едиснтвената цел да се забавляваме, което ме кара да се чувствам щастлива."

Звездни родители на близнаци >>>

София Вергара

Тя става майка на сина си Маноло само на 18 години. Развежда се рано с баща му и се опитва да бъде пример за подражание на сина си. "Когато хората отправят комплимент към сина ми колко е възпитан, забавен и очарователен, това оправдава всичките жертви, които съм направила за него."

Чарлийз Терон

След раздялата си с Шон Пен тя започва да излиза на срещи и изпитва големи трудности да обясни на малкия си син защо се среща с други мъже и къде е неговия баща. "Трябва да си много внимателен, но и много честен с детето си по тези въпроси, което е много трудно." Чарлийз Терон е майка и на второ дете, което осиновява наскоро.

Родителски съвети от холивудски звезди >>>

Кристин Дейвис

Подобно на героинята, в чиято роля се изявяваше в "Сексът и градът" (Шарлот), Кристин осинови дете, което отглежда сама. "Майчинсвото се случва по толкова много начини. Аз съм повече от благословена с детето, което получих."

Джей Кей Роулинг

Авторката на Хари Потър споделя" "Искам да кажа на всеки един самотен родител, усещащ натиска на обществени стереоотипи, че съм по-горда от годините си като самотна майка, отколкото от каквото и да било друго в живота си."

Хилари Дъф

Певицата и актриса Хилари Даф, която отглежда сама сина си Лука от брака й със спортиста Майк Комри, споделя, че той е най-хубавото нещо, което се е случвал в живота й. Тя твърди, че майчинството е привилегия, за която е благодарна всеки ден.

Децата на звездите - по-популярни от родителите си >>>

14.09.2017/Ели Йорданова

 

Още от "Мама и татко"

Звездни родители на близнаци

Звездни родители на близнаци

Да имаш близнаци означава двойно щастие и двойни тревоги, но звездните родители сякаш не усещат напрежението. Често известните майки на близнаци не се страхуват от това да имат повече деца и гордо, с голямо желание въпреки трудностите, отглеждат своите наследници. Вижте, кои са част от звездите станали родители на близначета:

Аз станах баща! – първият месец от живота на бебето

Аз станах баща! – първият месец от живота на бебето

Добре дошли в света на бащите! Едно нещо е сигурно – животът ви никога вече няма да бъде предишният!