Какво наистина искат майките за Коледа?

1 коментар0/5

Какъв е идеалният подарък за една майка? Не е нещо нито материално, нито скъпо, нито супер специално. Ето какво всъщност искат майките за Коледа.

Какво наистина искат майките за Коледа?

Всъщност майките искат съвсем различни неща за Коледа. Неща, които може би само с чудо могат да се случат.

Детето да има бутон за изключване

Случвало ли ви се е да заспите преди детето си, а то да продължава да се кокори, а в по-лошия случай и да крещи с пълен глас, защото просто не иска да заспи. Колко пъти детето ви се е тръшкало и плакало до почервеняване навън. И колко пъти ви се е искало детето ви да има бутон за изключване или поне бутон "MUTE"? Това е едно от най-съкровените желания на всяка майка.

Да изпият кафето си сутрин, а не както обикновено чак вечер

Признайте, че пътите, в които сте успели да станете преди детето си и спокойно да си направите кафе и да го изпиете необезпокоявани, се броят на едната ви ръка. Повечето деца събуждат родителите си още по тъмно. И дори и успеете да си направите кафе, сварвате да го изпиете чак вечерта.

Перфектната детегледачка

Забавна, грижовна, имате й пълно доверие, винаги е на разположение и детето я обожава. Тя е вашето спасение и вашият най-мечтан подарък.

Ящно и разбрано дете

Това ще го разберат само майките на злоядите и инатливи деца. Едно от най-съкровените им желания е поне веднъж детето да си изяде храната и да не се инати за абсолютно всичко.

Напълно обезопасена стая

Има ли място у вас, където да може да оставите детето без надзор и да сте сигурни, че нищо лошо няма да му се случи - няма да се опари, удари и т.н.? Много майки си мечтаят за такава стая, за да оставят детето поне малко и да си починат, да си вземат душ за 5 мин и прочие.

Вълшебен елф, който чисти вместо вас

Хората с деца знаят, че пускането на прахосмукачка на ден по два пъти и пускането на пералня всеки ден е нещо съвсем в реда на нещата. И въпреки това у вас никога не е идеално чисто, идеално подредено и винаги има купчина за пране. Ето защо всяка майка си мечтае не само за съдомиялна, пералня, прахосмукачка робот, но и вълшебен елф, който да чисти и подрежда постоянно.

  • А вие, майки, какво си пожелавате за Коледа?

14.12.2017/Ели Йорданова

 

Още за: Коледа, майка

Още от "Мама и татко"

Мама каза “Не”

Мама каза “Не”

“Искам червена кола!”- плаче малкото момченце пред магазина. Желанието му е толкова силно, че се колебаете дали да се ядосате или да откликнете на каприза му.

Ако детето ви послъгва

Ако детето ви послъгва

Помнете, че децата мразят въпроси, с които ги хващате натясно. В такава ситуация вие ги подтиквате да лъжат.

„Титли“ в родословното дърво

„Титли“ в родословното дърво

Семейните отношения не са лесна работа – смесица от характери, лични пристрастия  и сложни обстоятелства. Клоните на родословното дърво се оплитат още повече, когато се намесят необичайните български „титли“ за роднините.