Най-младите родители в света

0 коментара0/5

Кога децата стават родители и защо? И въобще как е възможно в детска възраст деца да имат деца. Ето кои са най-младите родители в света и техните истории.

Най-младите родители в света

Най-младият баща в света е 13-годишен

През 2014 г. млада двойка, след една година заедно, стават родители на момиченце. Майката е на 12, а бащата на 13 години. Родителите им естествено много трудно приели ситуацията, но все пак поели грижите за детето. А младите родители също се оказали отговорни и грижовни.

Най-младата майка в света се казва Лина Ванеса Медина, на 5 г.

5-годишната перуанка ражда момче и държи световния рекорд на Гинес за най-млада майка. Детето е кръстено Джерардо, на името на доктора на момичето, следил бременността и раждането. 

Добави описание

Но как е възможно 5-годишно дете да забременее? 

Лина е страдала от преждевременен пубертет и е имала всички развити полови и репродуктивни органи. Смята се, че баща й е баща и на детето й. Бил е арестуван за сексуален тормоз над деца, но е освободен поради липса на доказателства. 

13-годишна майка на две деца

Алеша Грегсън от Великобритания държи световния рекорд за най-млада майка на две деца. Първото ражда на 13, а второто на 14 години. Има труден живот и намира утеха в приятеля си, от който са двете деца. Но след раждането на второто двамата се разделят, тя напуска училище и двете с майка й отглеждат двете момчета. 

Добави описание

9-годишна майка

Хилда Тружило била само на 9 години, когато родила дъщеря. Хилда е перуанка, която е забременяла след принудително полово сношение с братовчед й, заради което е арестуван бащата на момичето и изпратен в затвора.

Най-младите влюбени родители

Джеймс Сътън (12 г.) и Сара Дринуотър (16 г.) са влюбени и решават да консумират любовта си, продукт на която са близнаци - Лея и Луис (момичета). Сега, обаче, двамата осъзнават грешката си и са разделени.

Добави описание

8-годишна майка

Колумбийско момиче ражда на 8 годинки момченце с тегло 5,5 кг. Тя е страдала от настъпил ранене пубертет, а бащата на детето е семеен приятел.

9-годишна майка в Тайланд

През 2001 г. момиче от Тайланд на 9 години ражда бебе (момиче). Оказва се, че тя е принудително омъжена на 8 годинки за 17 години по-голям от нея мъж. Родителите й са инициатори на този брак, а баща й е година по-голям от съпруга на момичето.

Майка на 15 и баща на 11 години

Шон Стюарт и Ема Уебстър започнали да правят секс от ранна възраст. Шон, който е на 11 години, и Ема, която е на 15 години, са съседи. Очевидно им е липсвало сексуално образование, тъй като стават родители на момиченце. Но пък поемат отговорността и двамата се грижат за дъщеря си.

Добави описание

07.09.2017/Eли Йорданова

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Най-младите родители в света".

Още от "Мама и татко"

Да се забавляваме всички заедно!

Да се забавляваме всички заедно!

Кога за последен път сте се забавлявали семейно? Спомняте ли си кога сте отделили време за игра с децата си?

5 фрази, които действат окуражаващо на всяка майка

5 фрази, които действат окуражаващо на всяка майка

Понякога, за да се върне усмивката на лицето на една уморена и стресирана майка, е достатъчно само няколко успокояващи думи. Вижте кои са фразите, които действат окуражаващо на всяка майка:

Бащинство – как се става татко?

Бащинство – как се става татко?

И мъжът може да ползва отпуска, когато стане баща, т.нар. бащинство. Но както винаги, уреждането на документите за ползване на отпуска по бащинство е по-трудоемко отколкото отглеждането на дете. Ето какво трябва да знаете за отпуска по бащинство.